AcasăNewsDrama in lumea cinematografiei! Un indragit actor a MURIT! Sotia lui, DEVASTATA!...

Drama in lumea cinematografiei! Un indragit actor a MURIT! Sotia lui, DEVASTATA! (VIDEO)

Marele actor Allan Arbus, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut in serialul de televiziune “M*A*S*H.”a murit la varsta de 95 de ani. Chiar daca a avut o cariera remarcabila in lumea filmului, publicul il cunoaste si datorita faptului ca a fost casatorit cu Diane Arbus, o celebra fotografa.

Actorul a murit din cauza unei insuficiente cardiace, in resedinta sa din Los Angeles. Cea alaturi de care isi impartea viata a anuntat ca la varsta de 95 de ani, medicii nu au mai vrut sa il opereze si nici Allan nu dorea acea interventie chirurgicala, iar starea lui de sanatate s-a inrautatit.

Allan Arbus s-a nascut pe data de 15 aprilie 1918 in Statele Unite ale Americii. A lasat deoparte pasiunea pentru fotografie si s-a dedicat filmului. Noua lui cariera a debutat in 1972, in “Greaser’s Palace”, in regia lui Robert Downey Sr. Cu toate acestea, rolul care l-a facut celebru in lume a fost cel al psihiatrului Sydney Freedman, din “M*A*S*H”.

In ceea ce priveste viata personala, trebuie amintit ca Allan a fost casatorit cu Diane Arbus si a avut doi copii. Sotia lui era cunoscuta pentru fotografiile sale despre universul persoanelor marginalizate. Dupa un deceniu, cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar in anul 1971, Diane s-a sinucis.

Allan s-a recasatorit cu actrita Mariclare Costello in 1977. Ei au avut o fiica, pe Arin Arbus, arata Pure People.

[youtube]Hj-4CKegHLQ[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
2.070 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger