AcasăNewsDRAMĂ în Guvernul României: l-au găsit mort în birou!

DRAMĂ în Guvernul României: l-au găsit mort în birou!

politiaDRAMĂ în Guvernul României: l-au găsit mort în birou!

Vineri, 16 iulie, a avut loc o dramă în ministerul Economiei. Directorul de la Direcția de Contencios din cadrul Ministerului Economiei, Doru Clăbescu (54 de ani), a decedat vineri în biroul său.

Din primele informații, nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, însă se bănuiește că directorul ar fi decedat în urma unui atac cerebral sau infarct.

Au încercat, o oră, să-l readucă la viaţă

Încercările de resuscitare au durat aproximativ o oră, iar autoritățile prezente la fața locului urmează să stabilească motivul decesului.

I s-a făcut rău în birou. Colegii au chemat salvarea, care a ajuns după 5-7 minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat un reprezentant al instituției.

Victima avea 54 de ani. Se pare că, înainte de a i se face rău, bărbatul s-ar fi certat cu mai mulți colegi pe tema restructurărilor din minister. Din primele informații, victima nu era vizată de restructurări.

Trupul neînsuflețit va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cauza decesului.

author avatar
Andrei Ștefan
487 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce drama, domnule, si asta era un fost cobai vaxinat in cap, totul e o coincidenta, nimic de vazut aici, va rugam plimbati-va in viata mai departe !! 🙂 Ha ha ha 🙂 E ca si cazul acelei foste handbaliste de 35 de ani care a dat coltul tot asa acum cam 3-4 saptamani, s-a scris si pe activenews ca si ea era vaxinata in cap, si inca cu 2 doze de otrava, desteapta inca facea si virtue-signalling pe FakeBook ca ce tare e ea, iar apoi a cam dat coltul, total ne-asteptat !! 🙂 Asta e, cobailor dusi cu pluta, acum aveti parte si de senzatii tari, va dati seama ce groaza au avut in ei ratatii ca urmeaza sa dea coltul, cam asa e, daca te dai de partea neo-progresistilor drakului, la propriu, o sa cam vezi drakul mai repede decat prevede in lege, bai satanistilor, toti o sa ajungeti in Iad, astia care sunteti colbaoratorii noului regim nazist medikal !! Covid Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger