AcasăNewsDramă în fotbalul românesc! A murit într-un accident de mașină pe valea...

Dramă în fotbalul românesc! A murit într-un accident de mașină pe valea Oltului

Condiţiile în care şoferii români vor merge direct la închisoare. Suntem ţara cu cele mai grave accidente rutiere

Accident mortal pe Valea Oltului! Un bărbat de 60 de ani din Sibiu a decedat şi altul în vârstă de 27 de ani din judeţul Argeş a fost rănit, joi dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la Tuţuleşti, comuna Racoviţa, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

Cel care a murit este un fost arbitru din Liga 1. Este vorba despre Laszlo Sajtos, potrivit digisport.ro.

Fostul arbitru Laszlo Sajtos a murit într-un accident rutier

Din primele informații, un microbuz ar fi intrat frontal în autoturismul condus de Sajtos. Conform ISU Vâlcea, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare si și o ambulanță SMURD, la care se adaugă mai multe mijloace aparținând IPJ Vâlcea, Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea și de la Secția Drumuri Naționale Valcea.

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predată echipajelor medicale, în stare de inconștiență, iar șoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD. Manevrele de resuscitare executate șoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis oficialii ISU Vâlcea.

A urmat și o carieră politică

Laszlo Sajtos a condus 28 de partide în prima ligă din România. Prima a fost pe 20 aprilie 1996, Poli Iaşi – Farul 1-2, ultima, pe 14 noiembrie 1999, Ceahlăul – Petrolul 2-0. După ce s-a retras din activitatea competiţională, Sajtos a devenit observator.

A urmat o carieră în domeniul politicii şi de-a lungul anilor a ocupat mai multe funcţii de conducere în Ministerul Trasporturilor. Printre altele, Sajtos a fost șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

author avatar
Andreea Vlad
729 afisari

2 COMENTARII

  1. ” Fostul arbitru Laszlo Sajtos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, decedat într-un accident auto. A murit pe Valea Oltului ”

    -de mortaciunea asta se okupa Baпciц
    jos labele de pe mortul zilei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger