AcasăNewsDramă în familia lui Culiță Sterp: vărul cântărețului și-a curmat viața. Care...

Dramă în familia lui Culiță Sterp: vărul cântărețului și-a curmat viața. Care ar fi fost motivul din spatele tragediei

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente greu de imaginat, după ce vărul interpretului de manele a murit subit.

Se pare că în acest caz dramatic ar fi vorba despre o decepție în plan sentimental, o despărțire peste care vărul manelistului nu ar fi putut trece. Așa s-ar fi ajuns ca tânărul verișor al cunoscutului interpret să recurgă, miercuri, la un gest cumplit, care i-a fost fatal.

Vărul manelistului a sfârșit la doar 30 de ani

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, și-a luat viața la doar 30 de ani, după ce se despărțise de femeia iubită, potrivit kanald.ro. Înainte de a-și lua zilele, bărbatul i-ar fi trimis un mesaj femeii, în care o anunța despre ce ar fi vrut să facă, spunându-i să sune la poliție. Dar, din câte se pare, fosta iubită ar fi văzut prea târziu acest mesaj. Astfel că, după ce s-a dat alerta, iar cadrele medicale au ajuns la locul nenorocirii, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Potrivit sursei citate, Ionică deținea, în mod legal, o armă de vânătoare, cu care s-a împușcat în cap. Totul s-a întâmplat chiar în camera sa, tânărul fiind găsit de către părinții săi. Se pare că mama acestuia a auzit împușcătura.

Poliția face cercetări

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a lămuri exact circumstanțele producerii acestei drame care a îndoliat familia tânărului de 30 de ani.

„La data de 17.05.2023, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

author avatar
Andrei Coman
246 afisari

3 COMENTARII

  1. Manelist care a tras pe nas ,manelele si cocalarii care au distrus muzica si prostimea din RO

  2. Cine dracu e acest Culita Sterp si ce a facut pana acum benefic umanitatii? Daca e sa ne luam dupa titlul ar trbui sa apara toate decesele dintr-o zi ca pentru fiecare familie este o tragedie un deces

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger