AcasăNewsDramă în Dolj! Doi soți au murit după ce au dat cu...

Dramă în Dolj! Doi soți au murit după ce au dat cu insecticid în dormitor

ambulanta

Tragedie într-o familie din judeţul Dolj. Doi soţi au murit în casa lor, intoxicați cu un spray pentru insecte. Două persoane, un bărbat de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani, ambele din comuna Sopot, au ajuns la spitalul din Craiova cu diagnosticul intoxicaţie.

Se pare că cei doi ar fi pulverizat în dormitor un spray împotriva insectelor.

Au murit la spital

Peste noapte, ei s-au simțit rău, iar marți dimineaţa starea li s-a agravat. Astfel, fiica lor a cerut sprijinul ambulanţei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în seara de 24 iulie a.c., cei doi ar fi pulverizat în camera de dormit un spray împotriva insectelor, simţindu-se rău peste noapte, iar în dimineaţa de 25 iulie a.c., dat fiind faptul că starea acestora s-a agravat, fiica lor a solicitat sprijinul ambulanţei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, în seara de 25 iulie a.c., din nefericire, cei doi au decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, conform unui comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari

4 COMENTARII

  1. Cati romani s-au imbolnavit, au ajuns la un pas de moarte sau au murit in urma campaniilor de dezinsectie facute cu elicopterele, avioanele utilitare si tunurile de ceata, in orasele si comunele Romaniei, din anul 2016 incoace? Cati au fost diagnosticati cu Covid-19 si long Covid? Raspunsurile ar oferi celor interesati de adevar niste perspective foarte interesante.

    Sa continuam sa aruncam pesticide/biocide avizate de Ministerul… sanatatii, desigur, in stanga si in dreapta si nu va fi nici in viitor nevoie de nici un virus clocit in laborator pentru un fel sau altul de pLandemie.

    Ne-o facem cu mana noastra. Si nu prea cred ca ne pasa.

  2. Mult mai eficienti erati daca aratati despre ce sprei e vorba.Numai asa puteti ajuta cetatenii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger