AcasăNewsDRAMA in capitala Austriei: Romanca, UCISA de fostul iubit. "Ii cronometra drumul...

DRAMA in capitala Austriei: Romanca, UCISA de fostul iubit. „Ii cronometra drumul pana acasa”

O crima care a ingrozit un oras intreg a avut loc in capital Austiei: o tanara in varsta de 26, din Romania, a fost injunghiata de fostul ei prieten, si el roman, un tip cunoscut pentru gelozia si agresivitatea sa.

Crima desprinsa din filmele horror a avut loc in apartamentul tanarului, iar dupa ce si-a injunghiat fosta iubita, criminalul a vrut sa-si ia si el viata, insa imediat ce s-a ranit, in ciuda hemoragiei puternice, s-a dus pana la cel mai apropiat post de politie si s-a predate, noteaza stirileprotv.ro.

Tanara, originara din Suceava, absolventa a Facultatii de Turism din Cluj, se afla de cativa ani la Viena, impreuna cu fratele si mama ei, si lucra la un hotel de lux, unde a promovat repede, datorita cunostintelor avansate de limba engleza si germana. Din camerista si chelnerita devenise receptionera si era foarte apreciata, mai ales ca i-a ajutat pe multi romani si era cunoscuta la spitale pentru ca ii insotea pe cei aflati in nevoie si le traducea din germana sfaturile medicilor, potrivit aceleiasi surse.

Fostul ei iubit, un tanar din Slatina, in varsta de 29 d ani, foarte gelos, a hartuit-o cu mesaje pe suceveanca chiar si dupa despartire, apoi, folosindu-se de un pretext odios, a chemat-o acasa la el si a omorat-o – povestesc rudele ei.

„I-a trimis un mesaj precum ca se simte rau si sa mearga impreuna la spital. Sora mea, cum era sufletista si sarea pentru oricine, imediat s-a dus la el si in 15 minute a fost omorata”, a povestit fratele victimei, citat de aceeasi sursa.

Baiatul a mai povestit ca sora lui ii marturisise, inainte de a fi ucisa, ca individual o hartuia cu mesaje: „O cronometra cat timp face de la hotel pana acasa. Daca intarzia o lua la intrebari: unde ai fost, ce-ai facut, cu cine ai fost”.

Trupul tinerei a fost adus in tara, iar inmormintarea va avea loc sambata, la Suceava.

Iubitul gelos a fost dus la spital imediat dupa ce s-a predat politistilor si a fost operat. Acum este in arest si urmeaza sa fie judecat in Austria pentru omor calificat.

author avatar
Alina Costache
1.356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger