AcasăNewsDRAMĂ fără margini la Turda: 6 oameni, între care 4 copii, morţi...

DRAMĂ fără margini la Turda: 6 oameni, între care 4 copii, morţi în urma unui incendiu! (VIDEO)

incendiu-turdaDRAMĂ fără margini la Turda: 6 oameni, între care 4 copii, morţi în urma unui incendiu!

O tragedie de mari proporţii a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Turda, unde, în urma unui incendiu, 6 persoane au murit, între care 4 copii. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție.

Pompierii clujeni au găsit la fața locului 7 persoane inconștiente, doar una fiind transportată la spital în viață.

Victimele s-au intoxicat cu fum

6 persoane au decedat, dintre care 4 copii, din cauza intoxicării cu fum. Un singur băiat, în vârstă de 14 ani, a fost dus la Spitalul Municipal Turda, în comă.

Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.

A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05.Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia”, transmite ISU Cluj.

author avatar
Andrei Ștefan
554 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger