AcasăNewsDramă fără margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit...

Dramă fără margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit într-un cumplit accident de maşină!

Politia

Încă un accident îngrozitor de maşină a curmat viaţa a doi tineri. S-a întâmplat în localitatea Drăgoești din județul Vâlcea. În plus, o fată în vârstă de 14 ani a fost grav rănită, fiind transportată de urgență la spital.

Autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt vehicul și a fost proiectat într-un stâlp.

Medicii n-au mai putut face nimic

Evenimentul a avut loc în jurul orei 03:30, când polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost alertați cu privire la un accident rutier în localitatea Drăgoești.

„La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Drăgoești, pe DJ 678.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile și cu un stâlp”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Din nefericire, medicii nu au putut salva viața celor doi tineri implicați în accident.

Poliţiştii anchetează cauza accidentului

Cauza exactă a accidentului este în curs de investigație de către autorități, care au deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

„Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente.

În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale.

Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane”, au precizat pompierii.

author avatar
Andrei Ștefan
323 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger