AcasăNewsDRAMA din creierii nopţii: trei case, puse la pământ din cauza unui...

DRAMA din creierii nopţii: trei case, puse la pământ din cauza unui INCENDIU de proporţii!

foc casaDRAMA din creierii nopţii: trei case, puse la pământ din cauza unui INCENDIU de proporţii!

Două case au fost mistuite de foc aproape în totalitate şi acoperişul unui al treilea imobil a ars într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, în cartierul Schei din municipiul Braşov. O a treia casă s-a ales cu acoperişul distrus de foc.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, la incendiu au fost mobilizate 6 autospeciale cu apă şi spumă, una de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD.

Potrivit pompierilor, accesul în zonă – una cu străzi înguste, în mare parte în pantă – s-a făcut cu dificultate.

Proprietarii au suferit atacuri de panică

Când au ajuns echipajele la fața locului 3 case erau cuprinse de flăcări și exista pericolul de extindere și la alte proprietăți situate în imediata apropiere.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, transmit, sâmbătă dimineață, reprezentanții ISU Brașov.

Două case au ars în proportie de 90%, iar la a treia a ars acoperișul. Proprietarii unor acase din vecini, la care era posibil să ajungă focul, au suferit atac de panică şi au fost asistaţi medical la faţa locului de către personalul SMURD.

author avatar
Andrei Ștefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger