AcasăNewsDRAMA de la Piatra Neamţ continuă: a mai murit o pacientă din...

DRAMA de la Piatra Neamţ continuă: a mai murit o pacientă din salonul groazei!

ambulantaDRAMA de la Piatra Neamţ continuă: a mai murit o pacientă din salonul groazei!

Din păcate, încă un deces în urma incendiului de la Piatra Neamţ, de sâmbăta trecută! La faţa locului, au murit 10 oameni, iar acum a decedat o pacientă care fusese transferată la Spitalul Mobil de la Leţcani.

Şeful Secţiei de terapie intensivă din cadrul Spitalului Mobil de la Leţcani, Florin Roşu, a declarat joi că a murit încă una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ care au fost transferate în această unitate medicală, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba de o femeie în vârstă de 68 de ani, care avea comorbidităţi şi noua formă de coronavirus. Femeia respira cu ajutorul aparatelor.

Este a doua victimă dintre răniţii transferaţi la Leţcani

Acesta este cel de-al doilea deces din rândul celor şase persoane care au fost transferate în cursul serii de sâmbătă la Spitalul Mobil Leţcani după ce un salon de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ a fost incendiat.

În incendiu şi-au pierdut viaţa 10 pacienţi, alţi şase fiind transferaţi la Leţcani. De asemenea, în incendiu au fost răniţi un medic şi o asistentă care au încercat salveze pacienţii din flăcări. Medicul a fost transportat în stare gravă la un spital din Belgia.

Cauza incendiului de la SJ Neamţ? Supraîncălzirea unor prelungitoare

Noi detalii uluitoare ies la iveală din cadrul anchetei de la spitalul groazei din Piatra Neamț. Potrivit unor surse, cauza incendiului ar fi fost supraîncălzirea mai multor prelungitoare de calitate slabă, iar izbucnirea incendiului ar fi dus și la o explozie.Între timp, cinci cadavre nu au putut fi identificate în urma autopsiilor, astfel încât urmează efectuarea unei expertize ADN.

Două saloane de Terapie Intensivă au fost cuprinse de flăcări sâmbătă seară. Aici se aflau nu mai puțin de 16 pacienţi în stare critică, ce primeau îngrijiri în medicale pe secţia ATI-COVID a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

author avatar
Andrei Ștefan
152 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger