AcasăNewsDRAMA de la Crevedia nu se mai opreşte: încă un rănit în...

DRAMA de la Crevedia nu se mai opreşte: încă un rănit în explozii a murit!

Ministerul Sănătății a anunţat că încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit:

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”.

Avea arsuri pe 95% din suprafața corpului

Un rănit în explozia de la Crevedia a murit luni în urma arsurilor pe 95% din suprafața corpului, au declarat pentru G4Media surse oficiale. E vorba despre un civil, au precizat sursele citate.

Este cel de-al patrulea mort după explozia de la Crevedia, care a distrus casele din jurul depozitului aflat în mijlocul localității.

Exploziile au provocat 58 de victime

Pacienţii cei mai critici sunt la Spitalele Bagdasar Arseni și la Spitalul Floreasca. Duminică, Ministerul de Interne a anunțat că în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia au fost 58 de victime.

Reamintim, explozia de la Crevedia a avut loc sâmbăta trecută la un depozit de gaze naturale ale firmei Flagas SRL, deținută și administrată de Ionuț Doldurea, fiul primarului PSD (acum suspendat din partid) din Caracal, Ion Doldurea.

author avatar
Andrei Ștefan
328 afisari

8 COMENTARII

  1. cica un tzar al Russiei
    testa proprietatile ” buteliei de Leyda „,

    Butelie de Leyda – Wikipedia
    ro.wikipedia.org › wiki › Butelie_de_Leyda
    Butelia de Leyda este unul dintre primele dispozitive care permit acumularea sarcinii electrice. Butelie de Leyda, descrisă într-o carte de fizică din 1914.

    pe proprii body-guarzi…….
    (fascinant,
    stiintza are 1 farmec aparte)

    • La fel si criminalul aRahat trimite pompierii sa arda de vii linga cisternele pline de gaz.

  2. Criminalul aRahat a trimis pompierii sa moara de vii la citiva metri de cisternele in flacari, desi stia si i s-a spus ca vor exploda. Cam atit le pasa criminalilor astora de vietile oamenilor! Nu dau doi bani pe ele!

    • Nu Arahat i-a strans pe bouleni gramada intr-un singur loc pe pompieri, smurdisti, jandarmi si gabori. A fost un haos total unde toti s-au comportat ca la Balul Pompierilor, se plimbau zanatici de colo-colo ca ala din fabrica de ducea o teava ca sa zica lumea ca munceste. Dupa aia a venit spionul palestinian si a inceput sa dea ordine. Autoritatile au fost ( si sunt) bezmetice, erau pe marginea drumului masini de pompieri iar in spatele lor erau parcate ambulante. Noaptea mintii. Important ca aveau toate masinile girofarele aprinse…

  3. Această tragedie ar putea readuce pe tapet problema modificării legislației referitoare la montarea hidranților pentru stingerea incendiilor …. aceștia sunt necesari și în cartierele din localtăți, în apropierea clădirilor pentru locuințe, la fel cum se întâmplă în alte țări civilizate. Prin montarea hidranților pentru stingerea incendiilor în apropierea clădirilor pentru locuințe și nu numai, în cartierele localităților s-ar eficientiza munca pompierilor, s-ar reduce timpii de acțiune pentru stingerea incendiilor, putând fi prevenite multe din tragediile actuale, având în vedere și faptul că multe localități sunt racordate la rețeaua națională de gaze naturale, stațiile de alimentare cu carburanți sunt amplasate lângă case și blocuri de locuințe, dar și lângă rețele importante de transport.

    • „Această tragedie ar putea readuce pe tapet problema modificării legislației referitoare la montarea hidranților pentru stingerea incendiilor …. aceștia sunt necesari și în cartierele din localtăți, în apropierea clădirilor pentru locuințe, la fel cum se întâmplă în alte țări civilizate.”
      Pe vremea „odiasei dictaturi si a terorismului comunisto-socialist” erau hidranti aproape la fiecare doua blocuri (ne jucam copii fiind la hidranti dand drumul la apa incet), iar pe casa scarii la bloc erau puse obligatoriu (deh, dictatura, n-ai ce sa faci) pe fiecare palier minim doua stingatoare cu spuma agatate pe perete. Nu mai spun ca acei criminali comunisti montasera la coltul fiecarei strazi in cartier cate o pompa/robinet unde curgea apa potabila gratis. Cum oare puteau acei criminali sa tina apa gratis si curentul electric la 15 bani kilowatul? Niste nenorociti ordinari!

  4. „Avea arsuri pe 95% din suprafața corpului”
    Era normal sa moara saracul, pentru ca PIELEA este cel mai mare si mai important organ al omului, fara piele suntem expusi infectiilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger