AcasăNewsDRAMA a 25 de romance: Traficate in Anglia pentru 1 MILION de...

DRAMA a 25 de romance: Traficate in Anglia pentru 1 MILION de EURO! (VIDEO)

Un grup infractional, destructurat de DIICOT, a racolat, traficat si exploatat sexual 25 de persoane dintre care doua minore, de pe urma carora a obtinut venituri de 1 milion de euro.

Procurorii DIICOT, in colaborare cu politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si cu autoritatile britanice, au efectuat, marti dimineata, 23 de percezitii in Romania si Anglia. Scopul acestor descinderi a fost destructurarea unui grup infractional transfrontalier, specializat in trafic de persoane.

19 dintre cele 23 de perchezitii au avut loc in judetele Gorj, Olt si Dolj, iar restul actiunilor au avut loc in Londra. La perchezitiile din Anglia au participat si doi politisti din cadrul B.C.C.O. Craiova – S.C.C.O. Gorj si un procuror DIICOT, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Se pare ca in perioada ianuarie 2010 – februarie 2013, membrii grupului infractional au racolat, traficat si exploatat sexual 23 de persoane majore si doua minore, de pe urma carora s-ar fi realizat venituri de aproximativ 1 milion de euro.

Suspectii identificati in urma perchezitiilor, din tara si din Maria Britanie, urmeaza sa fie audiati de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj. Acestia vor fi cercetati sub acuzatia savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, aderarea sau sprijinirea a unui astfel de grup, trafic de persoane si trafic de minori.

[youtube]gNjQiIypcGo[/youtube]

author avatar
Alina Costache
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger