AcasăNewsDrama: 25 de elevi au murit dupa ce autobuzul scolar in care...

Drama: 25 de elevi au murit dupa ce autobuzul scolar in care se aflau a fost lovit de un tren (VIDEO)

Tragedie la o trecere de nivel cu o cale ferata. Un autobuz scolar a fost izbit in plin de un tren. Bilantul accidentului indica, la acest moment, 26 de morti si mai multi raniti.

Familiile sunt in stare de soc si isi plang copiii pieriti intr-o clipa, in urma unui cumplit accident. In urma coliziunii violente, 25 de elevi ai unei scoli din Toopan, India, au pierit. In urma impactului a sfarsit si soferul autovehiculului de transport scolar. Mai multi copii au fost transportati de urgenta la spital, fiind raniti in urma impactului ce s-a produs joi dimineata, in regiunea Medak. La locul dezastrului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au preluat victimele, pentru a le acorda primul-ajutor. Din nefericire, pentru 26 de persoane, interventia medicilor a fost zadarnica, leziunile lor fiind incompatibile cu viata.

Potrivit presei locale, in autobuzul scolar, care a fost transformat intr-un morman de fiare, se aflau, la momentul accidentului, 40 de fete si baieti, care urmau sa ajunga la scoala. La locul nenorocirii au ajuns, intr-un suflet, sute de persoane, parinti si rude ai micutilor care au pierit in urma impactului.

O posibila cauza a producerii nenorocirii ar fi aceea ca, la momentul in care conducatorul vehiculului de transport persoane s-a angrenat in trecerea caii ferate, bariera nu ar fi fost coborata, pentru a semnaliza apropierea unui tren. Ca urmare, autobuzul a aparut brusc in calea unei garnituri care rula cu viteza, impactul puternic nemaiputand fi evitat.

O ancheta va stabili cine se face vinovat de producerea tragediei.

[youtube]cfbH8snEiTM[/youtube]

Sursa foto: captura youtube/Mahaa News

author avatar
Cristina Stefan
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger