AcasăNewsDragoste salbatica in randul minorilor din Timisoara! Zeci de fete ajung ranite...

Dragoste salbatica in randul minorilor din Timisoara! Zeci de fete ajung ranite la spital!

Dragoste cu nabadai! Sau cu rani. Asta fac minorii timisoreni. Zeci de eleve de liceu sau chiar de gimnaziu ajung la spital cu rani grave pe sani sau organele genitale.

Medicii sunt ingrijorati sa vada paciente atat de tinere, ranite in timpul actului sexual. Ba mai mult, nu doar fetele sunt victime, ci si baietii, care ajung raniti la organele genitale.

Tinerii sunt atat de patimasi incat isi musca partenerele de sani, pana le dau sangele.

“Fetele vin la spital dupa cateva zile, cand se sperie ca rana nu se vindeca. Unele se trateaza cu tot felul de leacuri dupa ureche si isi fac mai mult rau, pentru ca ranile se infecteaza. Sunt cateva cazuri in fiecare luna. In aprilie deja au fost vreo 5-6 fete”, spune un medic de la Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara, potrivit exclusivtm.ro.

Baietii ajung cu rani in zona genitala, dupa ce partenerele lor au incercat sa le faca sex oral.

“Incearca sa faca sex oral si nu le iese uneori. Cand vad ca le dat sangele dau fuguta la spital. Ranile sunt superficiale, de cele mai multe ori. Nu au fost cazuri grave. Adolescentii sunt bombardati cu sex la televizor, internet, in reclamele stradale. Vrei sa vinzi un biscuite, reclama e cu sex. Ce dracu sa mai priceapa si adolescentii? Fac si ei ce vad!”, a mai declarat medicul.

foto: exclusivtm.ro

author avatar
Andra Nesu
2.203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger