AcasăNewsDragnea urmeaza sa fie chemat la Comisia SRI. Reactia ironica a sefului...

Dragnea urmeaza sa fie chemat la Comisia SRI. Reactia ironica a sefului PSD

La foarte scurta vreme dupa ce senatorul social-democrat Manda anunta ca Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia parlamentara de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii, seful PSD a si dat replica. Una cat se poate de taioasa.

„Am vazut solicitarea dlui Dragnea de a veni la Comisia de control. Sigur va fi invitat la Comisia de control a activitatii SRI, in prima sedinta probabil va vom discuta acest aspect (…) Sunt cateva aspecte in care s-a facut referire la dl Dragnea in cadrul Comisiei si dorim sa le lamurim si probabil ca sunt aspecte pe care dl Dragnea doreste sa le aduca in atentia Comisiei, din ce am vazut in spatiul public”, preciza seful forului parlamentar.

Odata ce a aflat de faptul ca urmeaza sa fie chemat, intr-un final, la Comisia condusa de Manda, in conditiile isi manifestase intentia si recent, in direct la TV, de a spune mai multe lucruri si de a raspunde oricarei intrebari a Comisiei, daca va fi invitat, Dragnea n-a lasat netaxata situatia. „Sa accept eu autoinvitatia? M-am plictisit eu de cand ma autoinvit!”, a transmis, pe un vadit ton ironic, Liviu Dragnea, aflat la Parlament.

112 afisari

1 COMENTARIU

  1. DREAK-NEA SI CU DERBEDEII RETARZI DIN GASCA LUI DE TRADATORI DE NEAM VOR SA FACA ROMANIA PRECUM TELEORMANUL un tinut ala ultrasaraciei, umilintei, al bestiilor ordinare.
    ACEST gunoi uman, PUI DE MILITIAN REPETENTUL NATIUNII CAT A FOST BULIBASA LA TELEORMAN L-A AVUT ca „stat paralel” PE NITULESCU CARE L-A INCURCAT IN A ACAPARA TOT JUDETUL IMPREUNA CU securistul ION NICOLAE.
    TOATE PARTIDELE APARUTE POSTCOMUNISM CARE AU FOST IN PARLAMENT SAU LA GUVERNARE TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII (pentru jaful, furtul national comis prin asa zisa privatizare si pentru legile imorale, neomenesti, emise impotriva firi si a interesului general-national), iar liderii acestora TREBUIE CAZATI CAT MAI URGENT IN PENITENCIARE PANA NU FUG DIN TARA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger