AcasăNewsDragnea trece de partea prefectilor in conflictul cu Victor Ponta

Dragnea trece de partea prefectilor in conflictul cu Victor Ponta

Liviu Dragea ii sprijina pe prefecti

Amenitati de premierul Victor Ponta cu schimbarea din functie, prefectii de Neamt si Botosani si-au gasit un aliat in ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ii sprijina pe prefecti

Desi sustine ca “nu vrea sa-l influenteze “ pe seful Executivului, ministrul Dragnea considera ca prefectii si-au facut datoria.  “Prefectul de Botosani, in ultimele zile, a actionat foarte bine, azi dimineata, la ora 7.00, a ajuns la ultimul sat care era izolat in Romania, la Ichimeni (Comuna Avrameni – n.r.) unde traiesc 191 de oameni – daca nu gresesc. Dar este o analiza pe care premierul o va face in perioada urmatoare si va lua decizia in consecinta”, a afirmat Dragnea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
737 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca se ia dupa Dragnea,(un sef de judet care a distrus orasu din care provine,incompetent cind vine vorba de lucrari publice si de cea mai proasta calitate,dar f.priceput cind vine vb.de luat bani fara sa faca nimic prin firmele lui)Ponta va gresii intr-un mod care-i va fi fatal/letal!.D-aia ai apara pe aia de la Botosani ca sint asemenea lui(Dragnea)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger