AcasăNewsDragnea: Sunt suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe Viorica Dancila

Dragnea: Sunt suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe Viorica Dancila

Dupa circa 25 de minute in care delegatia PSD-ALDE au fost fata in fata cu primul om in stat, in cadrul consultatilor de la Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis ca urmare a demisiei lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea a prezentat concluziile intrevedererii si convingerea ca sunt  „suficiente argumente ca presedintele s-o accepte pe doamna Viorica Dancila”.

„I-am prezentat presedintelui in mod oficial si direct propunerea noastra, in persoana doamnei Viorica Dancila, i-am prezentat si procedura prin care a fost desemnata ca propunere, in cadrul PSD”, a anuntat Dragnea, liderul PSD anuntand si faptul ca seful statului a fost anuntat ca ALDE sustine „in unanimitate” aceasta nominalizare.

Totodata, Dragnea a anuntat ca i-au prezentat presedintelui un tabel semnaturi ale parlamentarilor PSD –ALDE, „ca sa-l informam corect ca nu exista niciun fel de probleme in majoritatea parlamentara”.

Cat priveste reactia primului om in stat, seful PSD a anuntat ca „presedintele Romaniei a luat act de ceea ce i-am spus noi, ne-a transmis ca doreste sa nu se prelungeasca aceasta situatie si sa avem un Guvern cat mai repede. Va lua o decizie – nu stim daca astazi sau maine – dupa ce va asculta si celelalte partide si va analiza serios propunerea sau propunerile inainte de a lua o decizie”.

sursa foto: captura video Antena3

author avatar
Cristina Stefan
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger