AcasăNewsDragnea spune ca nu mai face o propunere de premier: Se pare...

Dragnea spune ca nu mai face o propunere de premier: Se pare ca eu am mana foarte proasta!

Numarul 1 in cadrul Partidului Social Democrat da de inteles ca s-a lecuit in a face propuneri pentru sefia Guvernului, dupa experientele cu Grindeanu si Tudose, cei doi premieri PSD care au parasit fotoliul de la Palatul Victoria la doar cateva luni de la investire.

Dragnea a explicat ca la CExN-ul de luni s-a supus la vot „propunerea ca primul-ministru sa demisioneze”, hotarare adoptat cu 60 de voturi pentru, 4 abtineri, 4 voturi impotriva

La finele celor cinci ore ale sedintei Comitetului Executiv National al PSD, de luni, si in pragul CEXN-ului programat pentru marti, Liviu Dragnea a anuntat ca va participa la viitoarea reuniune a conducerii partidului, dar ca nu mai are de gand sa vina cu o propunere de sef al Executivului. Si si-a explicat decizia. „Se pare ca eu am mana foarte proasta, si nu numai in ceea ce priveste propunerile de premier, ci alte cel putin 10 cazuri (…) le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere (…) voi vota propunerea care iese din dezbatere, dar imi voi si asuma acest lucru (…) i-am incurajat sa se gandeasca bine”, a declarat seful PSD, luni seara tarziu.

„Nu va fi nicio lista scurta”, a mai punctat Dragnea, inainte de a spune ca marti ar urma sa se stabileasca „doar numele premierului”, drept urmare nu si componenta viitorului Guvern.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger