AcasăNewsDragnea si Bica, ”frageziti” de magistrati

Dragnea si Bica, ”frageziti” de magistrati

ICCJ ii tine agatati pe Liviu Dragnea si pe Alina Bica si in prima parte a lunii iunie

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie respecta noul ”trend”: au amanat, ieri, darea unei sentinte atat in procesul lui Liviu Dragnea cat si in cel al Alinei Bica.

ICCJ ii tine agatati pe Liviu Dragnea si pe Alina Bica si in prima parte a lunii iunie

In procesul legat de angajarile fictive la DGASPC Teleorman – in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al CJ Teleorman, sentinta se va pronunta pe 8 iunie, conform anuntului facut, ieri, de completul de judecata. Cum insa este vorba doar despre o prima amanare iar in alte procese au existat chiar si 4 – 5, nu este exclus ca Dragnea sa fie tinut pe jar chiar si toata vara. Motivul amanarii decise ieri este depunerea mai multor concluzii de catre o parte dintre inculpati, implicit timpul necesar studierii lor de catre judecatori. In procesul in care este judecata Alina Bica (pentru abuz in serviciu savarsit in vremea cand Bica facea parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor – ANRP), anuntarea sentintei a fost amanata pana pe 12 iunie. Interesant este ca atat Dragnea cat si Bica au aflat de amanarile de ieri de dincolo de granitele tarii. Coincidenta se opreste insa aici din moment ce Dragnea se va intoarce in mod sigur din vizita de trei zile pe care o face in Elvetia pe cand Bica din Costa Rica – nu.

author avatar
Simona Badulescu
342 afisari

1 COMENTARIU

  1. EI SUNT NASCUTI INFRACTORI SI FARA PREA MULT DISCERNAMANT, DAR CARORA LE LIPSESC SI MULTE INSTINCTE „ANIMALICE”……………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger