AcasăNewsDragnea si-a delegat atributiile catre Iordache

Dragnea si-a delegat atributiile catre Iordache

După ce s-a ars cu Florin Iordache, Liviu Dragnea a salvat-o pe Carmen Dan în ultima clipă

Aflat in spital, Liviu Dragnea vrea, in mod firesc, sa se concentreze pe rezolvarea problemelor de sanatate pe care le are.

Masura se aplica inca din 16 martie

Astfel ca, pana sa ia o decizie daca se va lasa operat sau nu – in conditiile in care, din cate a anuntat secretarul general al PSD, medicii i-au recomandat aceasta varianta, ca urmare a problemelor pe care le acuza la coloana – Liviu Dragnea a luat hotararea sa-si delege atributiile in fruntea Camerei Deputatilor catre Florin Iordache, vicepresedintele acestui for parlamentar. Perioada in care liderul PSD si-a delegat atributiile catre fostul ministru social-democrat al Justitiei este 16-24 martie, din cate se mentioneaza in decizia publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Totodata, pesedistii au decis amanarea alegerilor la mai multe organizatii judetene. Dar si a sedintei Biroului Permanent, din cate a anuntat acelasi Codrin Stefanescu, la un post TV de stiri.

Liviu Dragnea a ajuns la spital sambata, dupa o sedinta la PSD Ilfov, acuzand dureri de spate. Liderul social-democrat e internat la o unitate medicala din Capitala, insa pesedistii nu au dorit sa spuna daca e vorba despre una de stat sau privata.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger