AcasăNewsDragnea se pune bine cu toata gasca

Dragnea se pune bine cu toata gasca

Liderul PSD a renuntat sa-si mai ”manance” dusmanii, prefera rosiile romanesti

Cu sau fara vreo legatura cu zvonul legat de o iminenta retragere a lui Liviu Dragnea, liderul PSD a lasat balta rolul de ”pontifex maximus” si pare interesat in prezent sa incheie pace cu toata lumea. Inclusiv cu ”amicul” Klaus Iohannis.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> a renuntat sa si mai manance dusmanii prefera rosiile romanesti

Dragnea a renuntat la rolul de supervizor al Guvernului Grindeanu la pachet cu lectiile televizate transmise atat colegilor sai de partid cat si adversarilor. In schimb, bate tara si ba se prinde in cate o hora, ba aprofundeaza programul de crestere si inmultire a rosiilor bastinase. In pauze, Dragnea imprastie mesaje de pace si intelegere complet atipice clasei noastre politice. Un astfel de mesaj a transmis liderul PSD si cu ocazia ultimei abordari a remanierii de vara – tema folosita pana de curand tot de el pentru a-i tine bagati in priza pe ministrii lui Sorin Grindeanu. De unde amaratii de la Palatul Victoria asteptau deja ca Dragnea sa le arunce unora dintre ei esarfa neagra de mazilire pe umar, acesta sustine acum ca este foarte posibil sa ca nimeni sa nu fie schimbat si totul sa se limiteze doar la o critica deschisa si profund tovaraseasca: ”O sa avem o discutie in partid in luna iunie, care nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri pentru remaniere”.

Romanul care zace ascuns in Iohannis

Dragostea lui Dragnea fata de semenii sai politici a atins o asemenea cota incat i-a permis liderului PSD sa-i descopere calitati si lui Klaus Iohannis. ”Il simt, cred ca este un om de buna credinta si ca gandeste romaneste”, sustine Liviu Dragnea, spre uimirea celor ferm convinsi ca Iohannis gandeste intai nemteste si dupa traduce in romana. Nesigur si el pe descoperirea filonului romanesc din Klaus Iohannis, Dragnea si-a permis sa adauge un repros prietenesc destinat actualului presedinte: „Daca ar fi mai comunicativ si mai deschis, cred ca ar fi un presedinte mult mai bun. Presedintele Romaniei trebuie sa gandeasca romaneste, trebuie sa arda pentru romani. Sa fie mult mai deschis pentru ca romanii sunt mai deschisi, mai vii”.

author avatar
Simona Badulescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger