AcasăNewsDragnea se da la serviciile secrete

Dragnea se da la serviciile secrete

Plangerea facuta de Orban contra lui Dancila i-a stricat somnul lui Dragnea

Liderul PSD acuza serviciile ca ar fi implicate in depunerea, de catre Ludovic Orban, a plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila. Plangere care il viseaza, cu mai mai putine acuzatii insa, si pe Liviu Dragnea. 

Plangerea facuta de Orban contra lui Dancila i a stricat somnul lui Dragnea

Convins fiind ca asa stau lucrurile, Liviu Dragnea nu a ezitat sa intervina la miez de noapte intr-o emisiune TV, unde si-a facut publice opiniile. ”Serviciile nu sunt straine de acea plangere penala. Servicii romanesti, normal, pentru ca serviciile straine sunt doar acuzate. Eu am inteles ca cei trei cetateni (consultantii straini pomeniti de Ludovic Orban in plangere – n.r.), am citit intr-un ziar din Israel, intentioneaza sa-l dea in judecata pe dl Orban daca nu isi retrage acuzatiile la adresa lor”, a afirmat, in direct, Liviu Dragnea. Reamintim ca acesta a fost scutit de Orban de acuzatia de inalta tradare adusa lui Dancila, dar in schimb a fost reclamat de liderul PNL pe motiv de furnizare a unor informatii clasificate. Respectiv de faptul ca a vorbit public despre memorandumul referitor la mutarea ambasadei noastre din Israel desi documentul nu era destinat publicitatii. Revenind strict la problema amestecului serviciilor in demersul liderului liberal, trebuie amintit ca opinia generala este ca in spatele lui Orban se afla cineva. Cotroceniul – conform unora, Angela Merkel – conform altora, serviciile secrete – conform lui Dragnea. Sau o combinatie din toate aceste ”elemente”, posibil si altele necunoscute in prezent, dupa cum sustine o alta tabara. Oricum, de cand cu ”statul paralel” si ispravile sale stiute, este clar ca varianta implicarii serviciilor poate sta oricand in picioare.

author avatar
Simona Badulescu
798 afisari

6 COMENTARII

  1. Nici protocoalele SRI nu erau destinate publicității, că erau ale SRI ?Remarcați totuși că nu apărură protocoale ale MAI referitoare la colaborarea cu Parchetul General, DNA, Ministerul Justiției, ÎCCJ, SRI, etc. ?

  2. Considerați că i-ar putea modifica și barca doamnei Elena Udrea, ca să o susțină la președenție, că nu prea s-au văzut căpitani de barcă ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger