AcasăNewsDragnea, repros catre ALDE: Toader nu a fost subiect de discutie in...

Dragnea, repros catre ALDE: Toader nu a fost subiect de discutie in PSD. S-a inventat o problema unde nu era

Liderul PSD nu mai stie in cine ar mai putea avea incredere

Replica neasteptata data de Dragnea formatiunii alaturi de care PSD-ul formeaza coalitia de guvernare, declaratii care le-au dat multora de gandit.

Dupa ce Calin Popescu Tariceanu nega, seara trecuta, speculatiile aparute in cursul zilei precedente ca nu ar mai sustine prezenta in Executiv a ministrului Tudorel Toader, liderul Partidului Social Democrat a avut o luare de pozitie cat se poate de transanta, miercuri, la finele unei sedinte a conducerii PSD, desfasurate la Parlament.  „Noi n-am avut o discutie in partid despre dl Tudorel Toader, deci nu a fost subiect. A aparut, din senin, din partea colegilor de la ALDE, acum ceva timp, sustinerea si ideea ca trebuie mentinut in Guvern. Toti am ramas mirati si i-am rugat cu toata sinceritatea sa nu mai aiba interventii despre domnul Toader pentru a nu crea o problema acolo unde nu este. Rugamintile nu au fost ascultate si iar s-au produs aceste informatii ca domnul Toader trebuie mentinut, deci inseamna ca se inventeaza o problema si nu as fi vrut sa avem aceasta discutie in PSD, dar o sa fim nevoiti sa o avem pentru ca Ministerul Justitiei este asumat de catre PSD. (…) Deci, imi pare rau ca s-a inventat o problema acolo unde nu era si pe care trebuie sa o rezolvam”, a subliniat Dragnea.

Reactia liderului social-democrat vine la cateva zile dupa ce presedintele Iohannis ii ceruse demisia ministrului Toader, pe fondul raportului Comisiei de la Venetia.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger