AcasăNewsDragnea, replica transanta la declaratia lui Iohannis

Dragnea, replica transanta la declaratia lui Iohannis

Liderul PSD a reactionat in termeni cat se poate de categorici la recenta declaratie a sefului statului, cu privire la situatia lui Dragnea, dupa ce acesta din urma a intrat in vizorul DNA intr-un alt dosar.

Ceea ce unora li s-a parut a fi poate cea mai transanta replica data de seful PSD dupa o afirmatie a primului om in stat a sunat astfel: „el il vede si il stie bine, e la curent demult cu asta, n-a spus nimic nou, probabil ca numai cei care iau cateva case de la stat, prin fals, pot sta acolo (la conducerea statului-n.r)”.

Anterior, in prima parte a zilei, Iohannis spusese, din Suedia, ca e de parere ca „din capul locului persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului, punct”.

613 afisari

2 COMENTARII

  1. RO dupa 27 de ani de ANARHIE (zisa tranzitie ori democratie orginala sau damboviteana) a revenit in evul mediu .Dupa „Rezolutia TICALOSIEI” adoptata pe data de 17.11.2017 de catre PSD la Herculane ,ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA (dovedita cu probe si argumente) impreuna cu alta organizatie criminala ALDE trebuie scoase in afara legii iar infractorii de crima organizata din aceste structuri pedepsiti conform legilor in vigoare.

  2. Mai Dragnea,vei suferi in continuare pentru ca nu ai participat in obor la vanzarea unor puradei,nu ai furat case cu acte false,nu ai fost numit guvernatorul coloniei in care din ce in ce mai greu traim,nu respecti ordinele stapanilor coloniei,in concluzie daca nu devii haiduc in cel mai scurt timp vei fi declarat personna non grata in ograda proprie.Se intreaba unii cum a devenit mercenarul guvernator,foarte simplu,dupa ce a obtinut 2,9 milioane de voturi in primul tur(al pantalonilor) in al doilea tur(tot al itarilor) a strans 6,2 milioane,mai multe de la stapanii coloniei decat oricare alt guvernator de dinainte.Chiar daca am votat cu dreapta,nu sunt atat de chior sa nu vad ce se intampla in colonia stapanilor,orb sa fii,dar este suficient sa ai un neuron independent si valabil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger