AcasăNewsDragnea, reactie la declaratia lui Dancila privind votul la referendum: "e foarte...

Dragnea, reactie la declaratia lui Dancila privind votul la referendum: „e foarte bine”

Aflat la Craiova, liderul social-democrat a fost intrebat cum vede recentele afirmatii facute de catre sefa Guvernului cu privire la consultarea populara si daca va vota, duminica, la referendum.

„N-am vazut declaratia, dar daca a zis asa, e foarte bine. PSD-ul tot timpul a spus, in frunte cu mine, ca noi nu respingem intrebarile de la referendum, dimpotriva, le sustinem”, a punctat Dragnea.

Intrebarea din partea presei a venit, va amintim, dupa ce in prima faza premierul a anuntat ca va merge duminica la vot, atat la europarlamentare, cat si la referendum, ulterior tinand sa mentioneze – la un post Tv de stiri – ca a spus ca va merge la consultarea populara, dar ca nu si modul in care va vota, „acest lucru se va stabili in cadrul partidului” si ca „modul in care voi vota va fi conform acestei linii, cred ca niciodata n-am facut nota aparte de linia partidului”.

Mai mult, jurnalistii au vrut sa afle de la Dragnea daca va vota sau nu la referendum.”Dumneavoastra veti vota?”, a sunat intrebarea adresata sefului PSD.  „Dumneavoastra voi vota”, a raspuns zambind Liviu Dragnea.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger