AcasăNewsDragnea: PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, nu putem...

Dragnea: PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, nu putem lasa sa treaca vara!

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune ca PSD nu va stabili candidatul la prezidentiale in cateva zile, dar sigur o va face in cateva saptamani. Acest anunt, a subliniat Dragnea, e necesar pentru a nu crea confuzie in partid din cauza unor colegi care se “auto trec” pe lista.

“Nu e vorba de cateva zile. Probabil, nu stiu, cateva saptamani, pentru ca eu nu cred ca putem lasa sa treaca vara pana sa stabilim in PSD pe cine sustinem. Organizatiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidentiale, pentru ca altfel se uita la alti colegi care se auto trec pe tot felul de liste si nu as vrea sa apara confuzie in partid”, a spus Dragnea, citat de realitatea.net.

Intrebat daca stabilirea candidatului nu va fi desemnata de Congres, asa cum se anuntase anterior, Dragnea a precizat ca nu are rost o formalizare foarte mare. “Nu are sens sa ne formalizam foarte mult. Congresul sigur ca va formaliza candidatul, dar un anunt poate fi facut si intr-o alta structura de conducere statutara. Congresul poate sa valideze o candidatura, poate sa aprobe o candidatura”, a spus Dragnea.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger