AcasăNewsDragnea: Procurorii au cerut. Nu exista argumente, nu exista probe

Dragnea: Procurorii au cerut. Nu exista argumente, nu exista probe

Liderul social-democrat considera ca procurorii nu ar avea probe impotriva sa.

Intrebat din nou, de aceasta data la Parlament, si nu la Inalta Curte, cum s-a intamplat deunazi,  in privinta pedepsei propuse de DNA in cazul sau, si anume 7 ani si jumatate de inchisoare, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze ca „procurorii au cerut, ei asa cer tot timpul, mai ales pentru persoane pe care le apreciaza foarte mult – nu exista argumente, nu exista probe. (…) De aici incolo este decizia instantei”.

Cererea DNA a fost formulata marti, la ultimul termen in dosarul celor doua angajari de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGSPCA) Teleorman considerate de anchetatori a fi fictive. Sentinta in prima instanta ar putea fi anuntata pe 29 mai.

158 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa o fi,nu exista probe,dar si nastase a furat-o tot fara probe directe.Atunci cand incalci ordinele stapansilor de la bruxelles te poti astepta la surprize neplacute.Exemplu ar fi zicerile stafiei de la asa zisa bnr anume ca in luna iunie se vor scumpi iar toate cauza fiind prea trambitata marire cu o suta de lei a pensiilor ce se va duce pe scumpiri inainte de a se face.Colonia trebuie exploatata la greu,pai cum altfel sa huzureasca stapanasii de la sefia uie,totul pentru uie totul pentru lasarea mai grea a jugului.Stapanul cel mare al coloniei ne-a trimis la israel poate rezolvam ceva dar tot ca slugi si acolo.Prea multe porti la care slugile lase din colonie trebuie sa mearga sa faca temenele si sa promita cat mai mult ca nu-i doare gura dar pe noi ne vor durea rau spinarea si salele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger