AcasăNewsDragnea: Ponta, cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei

Dragnea: Ponta, cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei

Presedintele PSD Victor Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei, din punctul de vedere al tuturor celor din partid, a declarat, luni, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

„Victor Ponta a facut o declaratie corecta, responsabila. A facut intai un portret de viitor presedinte asa cum crede domnia sa ca trebuie sa fie un presedinte normal in Romania si daca PSD va considera ca aceste calitati sunt stapanite de Victor Ponta, atunci el va candida. Si PSD crede ca Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidentiale si, intr-un termen rezonabil, vom avea o discutie serioasa in partid in ce priveste aceasta candidatura. PSD nu face ceva anume ca sa-l convinga pe Victor Ponta. In primul rand, Victor Ponta trebuie sa fie convins si eu cred ca este convins. Este cea mai buna solutie pentru aceasta functie”, a spus Liviu Dragnea, citat de b1.ro.

Dragnea a comentat si declaratia lui Antonescu, potrivit careia Ponta ar fi stabilit sa candideze la prezidentiale inca inainte de ruperea USL. „Este o minciuna. Domnul Crin Antonescu atunci cand a fugit din USL trebuia sa se gandeasca ca PSD nu va plange pe umarul nimanui si ca nu o sa stea fara sa se gandeasca serios ce candidat la prezidentiale o sa sustina”, a mai spus social-democratul.

Foto: dantomozei.ro

author avatar
Alina Costache
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger