AcasăNewsDragnea plateste oalele sparte de referendumul de demitere

Dragnea plateste oalele sparte de referendumul de demitere

DNA i-a insirat lui Liviu Dragnea un pomelnic de pacate

DNA il acuza pe Liviu Dragnea de folosirea ”influentei si autoritatii functiei” pentru obtinerea de ”foloase necuvenite”, respectiv atingerea pragului de prezenta la referendumul din 29 iulie.

DNA i-a insirat lui Liviu Dragnea un pomelnic de pacate

In loc sa fie audiat ca martor, asa cum spera, Dragnea s-a trezit ca procurorii DNA ii aduc la cunostinta acuzatiile. Concret, secretarul general al PSD este invinuit de falsificarea semnaturilor si a CNP-urilor, de practicarea ”turismului electoral”, de utilizarea unui ”sistem informatic complex” care i-a oferit ”informatii in timp real” despre numarul de votanti si modul in care s-a votat in timpul scrutinului, de constituirea unui ”sistem national de influenta” care sa exercite presiuni asupra presedintilor si membrilor birourilor electorale in vederea acceptarii neregulilor menite sa mareasca numarul real al votantilor, de folosirea urnelor mobile ”in conditii contrare legii”.

Conform unor surse judiciare, caderea lui Dragnea in plasa procurorilor l-ar putea afecta si pe analistul Bogdan Teodorescu (consilierul USL), care s-ar putea trezi chemat si el la DNA. Motivul: existenta la dosar a unor interceptari telefonice Dragnea – Teodorescu, in care cei doi vorbesc despre ”aranjarea voturilor”.

author avatar
Simona Badulescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger