AcasăNewsDragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este...

Dragnea: Orice actiune pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui e subminata

Liderul social-democrat a iesit in fata presei cu o noua luare de pozitie pe un ton transant vizand declaratiile facute in ultima perioada de catre seful statului.

De aceasta data Dragnea a facut referire la afirmatiile presedintelui luni, chiar inainte de sedinta conducerii PSD-ului, si a invocat recentele vizite ale premierului Dancila in Israel si la Vatican. „Ultima amenintare a presedintelui Iohannis la adresa prim-ministrului Viorica Dancila este continuarea unui plan, a unui set de actiuni ale presedintelui indreptate impotriva Guvernului. Orice actiune interna, externa pe care o face Guvernul si care nu este pe placul presedintelui sau care nu-i profita presedintelui este atacata, subminata, chiar sabotata. Si-n cazul Israel, si al vizitei de la Vatican (…) presedintele submineaza Romania”, a acuzat Dragnea.

111 afisari

3 COMENTARII

  1. Pt ca nu stiti sa comunicati. Compromiteti tara externe economie tot. Presedintele poate tace dar voi la prima greseala mergeti in anticipate ca nu va mai semneaza alt prim. Si e imposibil sa nu greseasca premiera. Eu nu am ales oe nimeni si ma simt mandru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger