AcasăNewsDragnea o felicita "cu toata forta" pe Dancila

Dragnea o felicita „cu toata forta” pe Dancila

Dragnea ii arde la buzunare

Laudelor exprimate, anterior in cursul zilei, de catre presedintele ALDE, formatiunea alaturi de care PSD-ul formeaza Coalitia de guvernare, la adresa  discursului pe care l-a avut la Strasbourg Viorica Dancila li s-au adaugat, dupa cum era de asteptat, si cele ale lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a declarat in urma cu scurta vreme, aflat la Parlament, ca vrea sa o felicite „cu toata forta pe dna prim-ministru Viorica Dancila pentru prestatia de azi, pentru pozitia pe care a avut-o si pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si a aparat si imaginea Romaniei in Parlamentul European”.

Liviu Dragnea a punctat apoi ca a urmarit atat dezbaterile de miercuri, cat si pe cele de zilele trecute, din Comisia LIBE, si a pus accent pe nevoia de dialog. „Ceea ce e important sa se intample (…) este sa se construiasca un dialog, dar nu sa fie un dialog doar intr-o singura directie, trebuie ascultate argumentele fiecarei tari, nu cred ca mai trebuie sa fie date sentinte pentru ca exista o campanie mai buna de manipulare sau mai agresiva dintr-o anumita parte”, a punctat Dragnea, inainte de a sublinia, o data in plus, ca se va tine cont de recomandarile Comisiei de la Venetia in chestiunea modificarii legislatiei ce vizeaza justitia, dar si ca deciziile CCR sunt obligatorii, drept urmare trebuie implementate.

„Nu am venit sa dau socoteala”, ci din respect, a transmis in cursul acestei dimineti Dancila in PE. Acelasi respect pe care, a adaugat premierul roman, il cere pentru poporul roman, pe care il reprezinta. Sefa Guvernului a adus in discutie chestiunea protocoalelor. „Cer oficial sa ni se spuna cine a redactat rapoartele MCV, cine a furnizat datele si a omis, din neglijenta sau din rea-credinta, aceste realitati de neconceput in UE”, a mai punctat prim-ministrul Romaniei, miercuri, la dezbaterea privind statul de drept de la Strasbourg.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari

4 COMENTARII

  1. D-na Prim -Minisrtu,Viorica Dancila aveti tot respectul nostru pentru felul cum ati aparat tara,va felicitam!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger