AcasăNewsDragnea: Nu renuntam la miting. Nimeni nu este fortat sa vina!

Dragnea: Nu renuntam la miting. Nimeni nu este fortat sa vina!

Cum au mai ramas doat cateva zile pana la mitingul anuntat a avea loc in Piata Victoriei, la care ar urma sa vina „cateva sute de mii” de oameni, din cate spunea recent seful PSD, se fac pregatiri si declaratii de ultima ora pe acst subiect.

In timp ce liderul ALDE spunea, in urma cu cateva ore, ca sconteaza ca partidul sau sa aduca la manifestare „aproximativ 20.000 de persoane”, Liviu Dragnea a ales sa le transmita un mesaj „celor care se agita”  celor care ii par „foarte nervosi”. Si anume: „nu ne speriati si nu renuntam la miting, dimpotriva, continuati asa, o sa vina si mai multi, si  o sa vina si mai implicati, si mai motivati”.

Mai mult, a adus in discutie un potential scenariu ce s-a pregati in cazul manifestarii programate pentru sambata seara, la ora 20, in Capitala. „Deja am aflat ca se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi in timpul mitingului, care sa fie bineinteles luati de catre televiziunile clasice, sa spuna ca au fost platiti, fortati, amenitati… nimeni nu este fortat sa vina la miting …nu este un miting exclusiv PSD„, a sustinut Dragnea, in cursul dupa-amiezii, de la Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. REUSITA ACESTUI MITING ESTE CA, NICI MACAR JUMATATE DIN CEI CARE VIN LA BUCURESTI PENTRU A DEMONSTRA IMPOTRIVA LOR INSASI SA NU SA SE MAI INTOARCA PE VECI DE UNDE AU PLECAT………………………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger