AcasăNewsDragnea nu e de acord cu Stefanescu: Ministrul Justitiei trebuie sa faca...

Dragnea nu e de acord cu Stefanescu: Ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri

Nu se pune problema schimbarii lui Tudorel Toader – a tinut sa demonteze Liviu Dragnea orice zvon in privinta unei eventuale intentii de schimbare a ministrului Justitiei.

„Nu este adevarat. In schimb, ceea ce s-a discutat, lucru cu care sunt de acord, ministrul Justitiei trebuie sa faca doua lucruri (…) sa prezinte un calendar de promovare a Legilor Justitiei si de asemenea (…) sa aiba o pozitie publica fata de nenumaratele intamplari din ultima perioada, generate de stenograme, inregistrari, dezvaluiri (…) acest razboi nu mai trebuie sa fie alimentat (…) este o situatie care trebuie transata intr-un termen rezonabil, astfel incat sa revenim la normalitate”, considera Dragnea.

Totodata, facand strict referire la spusele lui Stefanescu, care isi anuntase dimineata intentia de a cere revocarea ministrului Justitiei, liderul PSD a subliniat ca „il apreciaza foarte mult” pe Tudorel Toader, despre care a remarcat ca”are ritmul lui”. Si ca secretarul general al PSD-ului „a inteles asta si s-a calmat”, aluzie la tonul categoric cu care Stefanescu facea anuntul, inaintea sedintei conducerii social-democrate. DETALII AICI.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger