AcasăNewsDragnea neaga categoric speculatiile ca Tudose i-ar fi cerut demisia: "o minciuna...

Dragnea neaga categoric speculatiile ca Tudose i-ar fi cerut demisia: „o minciuna si o prostie”

Troc cu Budapesta: rezolvarea problemei Liceului Catalic contra sustinerii aderarii Romaniei la OCDE

Transand pe un ton categoric varianta ca premierul i-ar fi cerut demisia, in cadrul CEx-ului-maraton de saptamana trecuta, Liviu Dragnea a confirmat, insa, faptul ca pe langa Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care si-au depus demisiile din Guvern, asemeni lui Razvan Cuc, au mai fost social-democrati dispusi sa faca un pas in lateral. 

„Este o minciuna si o prostie, acolo au fost 100 de insi in sala aia si nu mi-a cerut demisia nimeni”, a sustinut, cu tarie, Liviu Dragnea.

Cat despre informatia pe care o confirmase, in cursul acestei dupa-amiezi, ministrul Apelor si Padurilor, seful PSD a dezvaluit la randul sau ca atat Doina Pana, cat si ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, si-au manifestat intentia de a se retrage din echipa guvernamentala „Acolo a fost o tensiune foarte mare, a fost o discutie foarte, foarte serioasa si cu foarte multe emotii. Acolo au spus, intr-adevar, si Doina si Olguta au spus lucrul asta”, a punctat liderul PSD.

Dragnea a adaugat ca a stat de vorba inca de atunci cu cele doua, convenind sa mai existe si o alta discutie. „Am stabilit ca nu saptamana asta, poate saptamana viitoare, sa avem o discutie. O discutie politica serioasa despre ce s-a intamplat (…) Au fost doua colege (…) si nu numai ele, au fost mai multi luati de val atunci”, a punctat seful social-democratilor.

Deciziile celor trei – Shhaideh, Plumb si Cuc- au fost anuntate joi noaptea tarziu, la finele unei sedinte-maratorn a Comitetului Executiv al PSD-ului, urmata de un alt CEX, de vineri, in cadrul caruia s-au decis inlocuitorii demisionarilor.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger