AcasăNewsDragnea moare de grija lui … Zgonea

Dragnea moare de grija lui … Zgonea

Liderul PSD demonstreaza mai nou ca nu numai fotbalul merge bine cu politica, ci si rugby-ul

Impulsionat de latura sa umana, Liviu Dragnea l-a invitat pe fostul pesedist Valeriu Zgonea sa asiste alaturi de el, duminica seara, la finala SuperLigii CEC Bank la rugby.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> demonstreaza mai nou ca nu numai fotbalul merge bine cu politica ci si rugby ul

Prezenta lui Zgonea alaturi de Dragnea, dupa ce primul a fost exclus din PSD pe motiv ca a cerut demisia lui Dragnea imediat dupa condamnarea din dosarul ”Referendum”, a surprins intreaga lume. „L-am invitat eu, personal. Am vrut sa vorbesc cu el si o sa mai vorbesc cu el in seara asta. Vreau sa vad ce face si daca-l pot ajuta cu ceva. Stiu ca nu munceste nicaieri. Nu e niciun plan”, a explicat Dragnea misterul prezentei lui Zgonea. Suspiciosii de serviciu cred insa ca ar fi vorba despre o manevra menita sa-i aduca de partea lui Dragnea, in confuntarile din interiorul PSD, pe social-democratii care il simpatizeaza in continuare pe Zgonea. Explicatie probabila din moment ce Dragnea sta in aceste zile cu ochii ca pe butelie pe noul partid lansat de Daniel Constantin, pe miscarile lui Victor Ponta mai exact. Nu ca pe Dragnea l-ar tine salele de grija lui Ponta, dar se pune problema pesedistilor dispusi sa-l urmeze pe fostul lor lider si premier. Precaut din fire, Dragnea a avut grija sa sparga frontul ”grevistilor” pontisti miluindu-i pe Eugen Teodorovici cu presedintia Comisiei de buget a Senatului si pe Rovana Plumb cu ministeriatul Fondurilor Europene. O asigurare in plus nu strica insa niciodata, prin urmare atragerea altor pesedisti doar cu ajutorul unei maini intinse lui Valeriu Zgonea ar fi un ajutor si binevenit, si putin platit.

author avatar
Simona Badulescu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger