AcasăNewsDragnea, mecanic auto în pușcărie

Dragnea, mecanic auto în pușcărie

Inginer mecanic de profesie, fostul președinte al PSD a făcut o listă de cereri pentru conducerea penitenciarului Rahova, închisoarea în care și-a petrecut până acum zilele de carantină și pentru care a optat după condamnarea definitivă, de 3 ani și 6 luni, pe care a primit-o în mai. Dragnea a cerut să nu fie mutat la o altă închisoare și a explicat că și-ar dori să lucreze în spatele gratiilor.

Fostl lider al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> a luat o de la zero

„Cu siguranță că va fi un regim de detenție semi-deschis, ceea ce înseamnă că sunt foarte mari șanse să fie mutat la Jilava, având în vedere că acolo sunt mai multe celule pentru acest regim. Liviu Dragnea a început munca în atelier la Rahova. Acesta a fost de acord să lucreze în atelierul auto. Pentru a beneficia de reducerea pedepsei, Liviu Dragnea a început să lucreze în atelierul auto, deși se vorbea și despre faptul că ar putea munci în atelierul de tâmplărie” a spus unul dintre apropiații fostului lider al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a adugat că Dragnea este un ”om priceput, care știe ce face, nu a uitat meseria pe care o are la bază”, a mai adăugat Ștefănescu. În penitenciar, Liviu Dragnea nu se mai uită la televizor, nu citește știri, nu-l interesează ce se mai întâmplă, au mai spus apropiați ai acestuia. ”E preocupat de liniștea sufletească. În afara de cărțile tehnice, nu mai citește. E greu acolo, nu ai voie să faci fotografii, totul e controlat, ți se trimite un pachet, e deschis și verificat,” a spus Codrin Ștefănescu. Liviu Dragnea are aceleași drepturi ca și ceilalți deținuți din Rahova, fără regim preferențial.

author avatar
Ramona Feraru
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger