AcasăNewsDragnea lanseaza dictionarul explicativ pentru DNA

Dragnea lanseaza dictionarul explicativ pentru DNA

Liviu Dragnea il indeamna pe Klaus Iohannis sa se impace odata cu gandul ca PSD a castigat alegerile

Liviu Dragnea le-a promis sutelor de primari care au participat la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania ca Parlamentul ”va face distinctia dintre legalitate si oportunitate”. Spre stiinta DNA, evident.

Liviu Dragnea il indeamna pe Klaus Iohannis sa se impace odata cu gandul ca PSD a castigat alegerile

Liderul PSD vrea ca administratia publica ”sa iasa din aceasta stare de paralizie, cu functionari carora le este frica sa semneze” – stare indusa de prea multele institutii care ”isi dau cu parerea” despre oportunitatea deciziilor luate de oameni alesi in functii – asa cum este si cazul primarilor. ”Vom defini in Parlament, indiferent de presiuni, in mod clar distinctia dintre legalitate si oportunitate. Oportunitatea e a celui ales in mod legitim intr-un proces democratic, o da legimitatea unui vot, obligatiile asumate in campanie, libertatea de a lua decizii cu Consiliul local pentru a dezvolta comunitatea, asa cum crede acel Consiliu local”, a decretat Liviu Dragnea. Cum DNA este institutia care contesta indeobste oportunitatea multor decizii luate de alesi, este clar ca definirea celor doua notiuni, sau mai exact delimitarea lor, este pentru uzul exclusiv al procurorilor anticoruptie.

Iohannis – un frustrat

Liviu Dragnea ii transmite sefului statului ca ar trebui sa treaca peste frustrarea provocata de pierderea alegerilor si sa renunte la razboiul cu PSD. ”Eu nu pot uita ce i-a spus presedintele Iohannis lui Tariceanu… ca declara razboi total PSD. Este pacat ca s-a ajuns in situatia asta. Incerc sa inteleg infrangerea si frustrarea presedintelui”. In context, Dragnea il acuza inca o data pe Klaus Iohannis ca sta in spatele protestelor, incalcandu-si astfel rolul si statutul de presedinte: ”Ar fi trebuit ca Iohannis sa fie presedintele tuturor romanilor si sa nu instige la proteste. Adevarul o sa iasa la iveala”.

author avatar
Simona Badulescu
223 afisari

1 COMENTARIU

  1. FACAND distinctia dintre legalitate si oportunitate ASA cum a inteles el PUIUL DE MILITIAN a bagat jud TR in saracie asa cum ar va baga si RO IAR EL S-A IMBOGATIT CU ZECI DE MILIOANE DE EURO. Aluat padurile judetului pe care le-a imprejmuit cu gard electric. Aluat spatiile comerciale din judet, terenuri intravilane . Si-a construit castele si vile in Alexandria jud TR. Afurat prin TELDRUM banii contribuabililor.
    ACEST NEMERNIC VREA SA APLICE RETETA DE LA TR LA NIVELUL ROMANIEI CA S-O AFUNDE IN SARACIE. INDIVIDUL ESTE UN PERICOL SOCIAL DEOSEBIT DE GRAV, FAPT PT CARE TREBUIE TRATAT CA ATARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger