AcasăNewsDragnea, la povesti si-un gratar cu oierii din Poiana Sibiului

Dragnea, la povesti si-un gratar cu oierii din Poiana Sibiului

Liderul PSD si ministrul Petre Daea au avut o zi de sambata aparte. Au fost in mijlocul unor familii din Poiana Sibiului, care se ocupa cu cresterea oilor, una din indeletnicirile, se stie, traditional autohtone.

Pe langa faptul ca au stat impreuna cu oamenii la povesti si la un gratar, Dragnea si ministrul s-au aratat preocupati si de problemele pe care gazdele lor din acest week-end le-au ridicat cu prilejul discutiilor avute. Si a lasat sa se inteleaga ca se vor gasi si solutii.

„Am pus pe hartie un program pe termen scurt si mediu in asa fel incat oieritul in Romania sa revina la ce era odata. Am facut o serie de pasi importanti cu programul pentru lana, cu infiintarea Casei de Comert si subventiile acordate. A venit insa momentul sa trecem la nivelul urmator. Asa ca ne-am propus ca in perioada urmatoare sa mai aducem modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, sa acordam o subventie pentru mielute pentru cresterea efectivelor si acordarea unei subventii de 2 lei pe kilogramul de lana dar si infiintarea mai multor spalatorii de lana”, din cate a anuntat, intre altele, seful PSD intr-un mesaj pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

author avatar
Cristina Stefan
279 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger