AcasăNewsDragnea, inapoi la Parlament. Confirma ca nu ar vrea sa se opereze

Dragnea, inapoi la Parlament. Confirma ca nu ar vrea sa se opereze

Aflat la PSD Ilfov, Dragnea s-a scuzat pe finalul conferintei de presa, spunand ca nu mai poate sta. Ulterior, s-a aflat ca a ajuns la spital

Revenit la Parlament, dupa perioada in care a fost spitalizat, ca urmare a unor dureri de spate, liderul PSD a fost intrebat despre starea de sanatate.

Ca urmare, s-a aflat ca Liviu Dragnea nu s-a lasat convins sa fie supus unei interventii chirurgicale, cum, de altfel, afirmasera voci din cadrul PSD, inca de cand politicianul era in spital. „Deci eu vreau sa nu o fac (operatia-n.n). (…) Este decizia mea”, a afirmat seful Partidului Social-Democrat, inaintea reuniunii conducerii formatiunii sale.

In cursul acestei zile, mai-marii social-democrati vor hotari, in sedinta Comitetului Executiv National, ce nume vor aparea pe lista pentru europarlamentarele din mai.

210 afisari

2 COMENTARII

  1. Credem ca Dragnea este inca sub narcotic din spital, altfel nu putem intelege declaratiile lui halucinante din care reiese ca FSN – ul lui nea Nelu- kgb a fost unul pana la venirea la putere a clicii lui Dragnea si alt FSN dupa era Dragnea, Iordache, Nicolicea, Tariceanu. Adica e vorba de nazbatiile lui deapre statul paralel, de parca comunistii lui nea Nelu- kgb ar fi fost unii iar acum de cand cu completele de 5 judecatori inlocuite de cele cu 3 judecatori nu ar fi tot institutiile FSN= partidul stat infiintat sub forma unui front popular, dupa 22 decembrie 1989 , gaselnita sovietica de inregimentare a ,,fortelor democrate ” dupa desfiintarea Internationalei comuniste, din 1943. Bai tovarasi istoria comunismuli sovietic ai european este aceiasi, tatucilor.

  2. CINE DECIDE SOARTA MILIOANELOR DE ROMANI; UN RETARDAT, TICALOS, BANTIT,ETC CARE NU STIE DACA INTRA SAU LA PUSCARIE ……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger