AcasăNewsDragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul din Turcia

Dragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul din Turcia

Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii, l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul in care premierul este internat in Turcia.

Ponta a fost operat la genunchi, dupa ce a suferit o ruptura de ligamente la un meci de baschet, si mai are nevoie de cel putin cateva zile de spitalizare pentru a-si reveni.

Conform romanialibera.ro, marti dimineata, Liviu Dragnea s-a imbarcat intr-un zbor operat de compania Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Istanbul.

Dragnea si insotitorul sau au fost asteptati la aeroport de o alta persoana, iar cei trei au facut deplasarea catre Spitalul Medipol la bordul unui Mercedes de fite.

Sursa amintita precizeaza ca spitalul la care a ales sa se opereze premierul Victor Ponta apartine afaceristului turc Fahretin Hogea, un apropiat al presedintelui Recep Erdogan, si este controlat chiar de catre sotia sefului de stat.

Victor Ponta este supravegheat in permanenta, la spitalul din Istanbul, de catre sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger