AcasăNewsDragnea, intrebat de prezidentiale: Asta este principalul criteriu

Dragnea, intrebat de prezidentiale: Asta este principalul criteriu

Cei doi politicieni alfa ai momentului fac echipa buna cand e vorba de punerea la punct a procurorilor

Printre intrebarile ce i-au fost adresate, duminica, la Targu Jiu, cu ocazia prezentei sale in mijlocul social-democratilor gorjeni care s-au ales noua conducere la nivelul organizatiei locale a formatiunii, Liviu Dragnea a raspuns unei chestiuni ce vizeaza prezidentialele din toamna.

Incepand prin a spune ca „dupa alegerile europarlamentare” se va sti pe cine anume sustine PSD-ul in cursa pentru Cotroceni, Dragnea a lasat sa se inteleaga ce i se pare esential in aceasta chestiune – ca actualul presedinte sa nu mai obtina al doilea mandat. „Iau in calcul ca din partea aliantei PSD-ALDE sa candideze candidatul cu cele mai mari sanse, pentru ca Iohannis sa nu mai loveasca Romania inca 5 ani de zile. Asta este principalul criteriu, care, pentru mine cel putin, personal, este cel mai important. Obiectivul major este sa nu mai fie Iohannis sau cine stie ce alta inventie securistoida. Si nu numai din interior”, a subliniat Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Liderul PSD s-a aflat la Targu Jiu alaturi de social-democratii Lia Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Codrin Stefanescu, dar si de noul ministru al al Dezvoltarii, Daniel Suciu, si de secretarul general al Guvernului, Toni Grebla.

168 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger