AcasăNewsDragnea, intrebare pentru Dancila, despre intrevederea cu Iohannis

Dragnea, intrebare pentru Dancila, despre intrevederea cu Iohannis

In incercarea de a obtine mai multe detalii despre intrevederea avuta, deunazi, cu presedintele Iohannis, la Cotroceni, in afara celor transmise prin intermediul comunicatelor de presa remise de Presedintie si, respectiv, Guvern, Viorica Dancila a fost intrebata, miercuri, la Parlament, cum anume a decurs acea intalnire axata pe chesituni de politica externa.

„A fost o discutie interinstitutionala, o discutie axata pe puncte bine stabilite”, a apucat sa spuna sefa Guvernului, inainte ca liderul PSD sa intervina si sa o intrebe, de fata cu reporterii, daca presedintele Iohannis i-a mai cerut demisia si la consultarile de marti, de la Cotroceni. „Nu, domnul presedinte nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a parut inoportun chiar cererea demisiei de catre domnul presedinte. Si i-am spus acest lucru domnului presedinte”, a sunat raspunsul premierului Dancila.

Se stie ca, in ultima perioada, Klaus Iohannis i-a cerut in doua randuri prim-ministrului sa paraseasca fotoliul de la Palatul Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger