AcasăNewsDragnea, inca un atac la Iohannis: A dezbinat, a incitat oamenii la...

Dragnea, inca un atac la Iohannis: A dezbinat, a incitat oamenii la proteste. A vorbit de rau aceasta tara

La fel cum a facut si sambata, de la Resita, si de la Targu Jiu, unde s-a aflat in ultima zi a saptamanii, alaturi de mai multi lideri social-democrati, Liviu Dragnea a trimis sageti in directia presedintelui Iohannis.

De aceasta data, aflat in mijlocul pesedistilor gorjeni, care isi aleg duminica noua conducere a organizatiei, Dragnea l-a adus in discutie si pe fostul presedinte Basescu, in contextul in care l-a comparat pe Klaus Iohannis cu predecesorul sau de pe fotoliul de la Cotroceni. „Eu am crezut ca nu va veni in Romania vreun presedinte mai rau si mai toxic decat Basescu (…) am crezut ca Basescu va fi maxim. Acest om, n-a facut pana astazi, in patru ani si ceva de mandat, un singur lucru bun pentru aceasta tara, a dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mintit, a vorbit de rau aceasta tara, a dezinformat institutii europene, a sustinut si a protejat si protejeaza in continuare acest sistem ocult, care se numeste sistemul subteran, pentru ca acest sistem l-a ajutat (…)”, a sustinut Liviu Dragnea.

Mai mult, seful PSD a aratat cu degetul in directia primului om in stat si cand a fost vorba despre conducerea Statului Major al Apararii. „Romania astazi n-are nici macar seful Armatei, pentru ca nu vrea Iohannis. Este ceva fara precedent intr-un stat membru NATO. De ce credeti ca face astea? Orice are de gand sa sacrifice pentru a-si atinge un obiectiv  -inca un mandat ca sa scape de relele pe care le-a facut. (…) PSD-ul este poporul roman la scara mai mica (…) Fiti constienti ca singurul partid care poate apara interesele Romaniei, care se poate bate cu oricine pentru aceasta tara e Partidul Social Democrat”, a conchis Liviu Dragnea.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger