AcasăNewsDragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman: Localnicii reproseaza ca autoritatile...

Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman: Localnicii reproseaza ca autoritatile nu au construit diguri!

Vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in inspectie in zonele inundate din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost distruse si zeci de persoane au fost evacuate de autoritati.

Satenii nemultumiti ii reproseaza vicepremierului ca autoritatile nu au construit diguri suficiente, astfel incat localitatile sa nu fie inundate. In urma inundatiilor provocate de revarsarea raurilor Teleorman, Burdea, Tecuci, Vedea si Cainelui si a afluentilor acestora, peste 130 de case au fost inundate in localitatile Tatarastii de Jos, Necsesti, Ciolanesti, Beuca Virtoape, Balaci, Dobrotesti, Silistea Gumesti si Frumoasa.

Apele au inundat 317 curti si 685 de anexe gospodaresti, si au afectat peste 37 de kilometri de drumuri comunale, peste 7,5 kilometri de drumuri judetene si doi kilometri de drum forestier, viiturile distrugand, de asemenea, 35 de podete.

Bilantul dezastruos mai arata ca peste 1.000 de hectare de teren arabil, 517 hectare de fanete si 224 de hectare de padure sunt inundate in judetul Teleorman.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger