AcasăNewsDragnea ii da prima bila alba lui Grindeanu

Dragnea ii da prima bila alba lui Grindeanu

PSD se declara multumit de prestatia lui Sorin Grindeanu

Comisia de evaluare a PSD, despre care Liviu Dragnea preciza inainte de a fi desemnat si validat Cabinetul Grindeanu ca va sta cu pleoapa pe viitorul Executiv, a facut prima evaluare a activitatii actualului guvern.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> se declara multumit de prestatia lui Sorin Grindeanu

”Pentru primul trimestru al anului 2017 aveam un numar de 54 de masuri prevazute in programul de guvernare, iar dintre acestea au fost realizate 38. Asta arata ca Guvernul a reusit sa tina pasul cu obiectivele propuse in programul de guvernare. In opinia Comisiei de evaluare, din aceste 38 de puncte sunt cateva foarte, foarte importante”, i-a dat partidul o nota buna lui Sorin Grindeanu. Si tot Comisia a apreciat ca premierul nu are nicio vina pentru nerespectarea la litera a programului de guvernamant: ”Am avut si cateva obstacole pentru implementarea acestui program de guvernare. Intarzierea numirii premierului, intarzierea bugetului, dar si presiunile venite ca urmare a OUG 13, toate acestea au intarziat putin Guvernul”.

author avatar
Simona Badulescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger