AcasăNewsDragnea, eliberat. Adrian Năstase: ”Poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru...

Dragnea, eliberat. Adrian Năstase: ”Poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru că este evident că…” -VIDEO

Dragnea, eliberat. Adrian Năstase: ”Poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru că este evident că...” -VIDEO (sursa foto: Facebook/Adrian Năstase)

Declarându-se bucuros pentru Liviu Dragnea și familia acestuia, după ce s-a aflat că Tribunalul Giurgiu a dat undă verde, joi, cererii privind eliberarea condiționată a fostului președinte al PSD-ului, fostul premier a adus în discuție faptul că în astfel de situații – cum e cea prin care a trecut Dragnea – ”îți dai seama și cine ți-a ramas aproape, cine te-a trădat”.

Adrian Năstase, la rândul său ex-lider al formațiunii social-democrate, a făcut unele precizări interesante, înainte ca Dragnea să părăsească Penitenciarul Rahova, urmare a deciziei instanței giurgiuvene. ”În primul rând mă bucur în plan personal pentru Liviu Dragnea. A fost o perioadă cumplită pentru el din câte am înţeles, inclusiv prin aceste nedreptăţi succesive legate de eliberarea condiţionată.

Cred că este un moment în care poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru că este evident că el va fi urmărit în continuare de DNA, de un întreg sistem care, după părerea mea, ar trebui totuşi să fie modificat, din punctul de vedere al rolului pe care trebuie să îl aibă, inclusiv în chestiunea eliberării condiţionate – în mod normal, rolul procurorului DNA se încheie odată cu trimiterea în judecată„, a declarat Adrian Năstase, joi după-amiază, într-o intervenție în direct, la Antena 3.

Vă amintim că solicitarea lui Liviu Dragnea, privind liberarea condiționată, a fost aprobată, joi, 15 iulie, la aproximativ 2 ani și două luni de când Înalta Curte l-a condamnat, în mai 2019, la trei ani și șase luni de închisoare, în ”dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”, cum a fost el cunoscut în rândul opiniei publice.

773 afisari

3 COMENTARII

  1. daca astia ca fosti mari pe la conducerea tarii sunt constienti ca nu scapa de arestari ei stiu de unde le vine ,stiu cine le sunt asupritorii sau pe cine supara dar cand au puterea nu subjuga decat poporul nu se lupta cu dusmanii!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger