AcasăNewsDragnea e pus pe evaluari

Dragnea e pus pe evaluari

Dupa experienta Grindeanu, liderul PSD este hotarat sa tina bine in maini haturile Guvernului Tudose

Dupa doar o saptamana de la intrarea sa in paine, premierul Mihai Tudose a dat primul sau ”extemporal” in fata liderilor coalitiei.

Dupa experienta Grindeanu liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> este hotarat sa tina bine in maini haturile Guvernului Tudose

Insotit de vicepremierul Florin Ciolacu si trei dintre ministrii sai (Sevil Shhaideh, Mihai Fifor si Gratiela Gavrilescu), Mihai Tudose s-a prezentat, ieri, in Parlament, la intalnirea cu cei doi lideri ai coalitiei guvernamentale, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Cu vigilenta crescuta dupa episodul Grindeanu, Dragnea si Tariceanu vor sa fie la curent in timp real cu tot ce tine de activitatea Guvernului iar noul premier este de acord cu acest control strict. ”Am stabilit urmatorul mod de lucru. Saptamanal sa fie sedinte de informare cu coalitia despre ceea ce s-a intamplat in saptamana trecuta si ceea ce ne propunem sa facem la guvern saptamana viitoare, iar o data pe luna sa fie o analiza a programului de guvernare, plecand de la termeni, implicari si verificari. In rest, in fiecare saptamana, vineri, va fi transmis coalitiei si de asemenea va fi urcat si pe site-ul guvernului”, a confirmat Tudose, la finalul intalnirii de ieri, instituirea unui nou mod de supraveghere la nivelul coalitiei. Noua regula raspunde pe deplin asteptarilor lui Liviu Dragnea care, inaintea primei evaluari a Cabinetului Tudose, preciza ca isi doreste ”un premier bine aplicat, organizat, ordonat, care vine si ne prezinta ceea ce a prezentat deja – raportul de activitate din prima saptamana, spunand ceea ce va face in urmatoarea saptamana”.

author avatar
Simona Badulescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger