AcasăNewsDragnea, dupa anuntul lui Iohannis: Presedintele a ales stabilitatea. Dancila, foarte competenta

Dragnea, dupa anuntul lui Iohannis: Presedintele a ales stabilitatea. Dancila, foarte competenta

Ca reactie la anuntul facut de Iohannis, care o aduce pe Viorica Dancila in postura de premier desemnat, Dragnea a tinut sa sublinieze ca „presedintele a ales stabilitatea, in ciuda presiunii partidelor din Opozitie, si a altora, de a refuza propunerea PSD-ului si ii multumim pentru asta”.

Ca urmare a deciziei lui Klaus Iohannis de a accepta propunerea PSD pentru fotoliul de premier, desemnand-o pe Viorica Dancila prim-ministru, liderul social-democratilor a anuntat convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara, astfel incat votul de investitura sa aiba loc pe 29 ianuarie.

Pana atunci, Comitetul Executiv National al PSD-ului se va reuni luni, pentru a discuta pe marginea componentei noului Cabinet, a mai anuntat Liviu Dragnea.

Despre Dancila, Dragnea a tinut sa spuna ca este o „doamna decenta, agreabila si foarte competenta”.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari

1 COMENTARIU

  1. HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECI SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE au fost conduse de GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger