AcasăNewsDragnea, despre situatia din Teleorman: Mai sunt doar 5 persoane evacuate. Nu...

Dragnea, despre situatia din Teleorman: Mai sunt doar 5 persoane evacuate. Nu mai sunt riscuri

Liviu Dragnea

Prezent, marti, alaturi de premierul Ponta, in Teleorman, judet grav afectat de inundatiile din ultimele zile, vicepremierul Dragnea a facut o evaluare a situatiei din zona, in cadrul unei intruniri la care au participat atat seful Guvernului, cat si prefectul local.

Liviu Dragnea

„In judet avem 168 de case inundate, sunt 360 de curti, 680 de anexe gospodaresti inundate. Aveam 65 de persoane evacuate, practic mai sunt cinci evacuate, celelalte 60 au revenit la casele lor. Avem 750 de fantani afectate”, a punctat social-democratul.

Desi judetul Teleorman se afla in continuare sub incidenta unui COD ROSU de inundatii, pana marti la ora 18, vicepremierul Dragnea s-a aratat optimist, anuntand ca in perioada imediat urmatoare nu vor mai aparea probleme din cauza apelor care s-ar putea revarsa peste gospodariile locuitorilor acestui judet. „Nu mai sunt probleme sau riscuri potentiale ca in perioada urmatoare sa mai vina alte viituri. Cotele apelor sunt in scadere”, a declarat Liviu Dragnea.

De altfel, vicepremierul se afla in Teleorman inca de luni, pentru a evalua situatia si a vedea ce masuri se impun pentru a ajuta persoanele afectate de situatia provocata de inundatii. Pana la aceasta ora, apele au luat patru vieti si au provocat pagube imense in zonele afectate de revarsarea puhoaielor.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger