AcasăNewsDragnea: Daca PPDD continua sa ne schimbe viceprimarii, ca la Brasov, nu...

Dragnea: Daca PPDD continua sa ne schimbe viceprimarii, ca la Brasov, nu mai avem subiect de discutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca social-democratii se uita cu atentie la ceea ce intreprinde PPDD in teritoriu. Acesta a subliniat ca daca formatiunea va continua sa schimbe viceprimarii PSD, cum au facut la Brasov, nu vor mai exista discutii pe tema colaborarii.

„La Brasov au schimbat viceprimarul nostru cu un viceprimar de la PNL sau PDL. Ne uitam cu atentie la ce se intampla in judete pentru ca asta este principala motivatie care ne determina sa avem aceste discutii. Daca ce s-a intamplat la Brasov continua, probabil ca nu mai avem subiect de discutii”, a spus Dragnea, citat de realitatea.net.

El a aratat ca nu exista garantii ca PPDD nu va mai face si alte mutari e acest gen. „Nu exista nicio garantie. Nu ne-am mai vazut. Nu ne-am mai intalnit pana acum, pentru ca a fost o minivacanta. Nu puteam sa ne vedem de Rusalii. Am vorbit la telefon aseara, in cursul zilei de azi probabil o sa ne mai auzim sa stabilim cand facem urmatoarea intalnire”, a spus Dragnea.

Viceprimarul PSD din municipiul Brasov, Razvan Popa, a fost schimbat din functie, joi, in cadrul sedintei Consilului Local, acesta fiind inlocuit cu Adina Alexandrina Durbaca (PPDD).

La sedinta ordinara de joi a CL Brasov, 16 consilieri locali de la PDL, PNL, PPDD si FDGR au propus sa fie introdusa pe ordinea de zi schimbarea din functie a viceprimarului PSD, Razvan Popa. Dupa supunerea la vot, s-au inregistrat 17 voturi „pentru”, trei „impotriva” si trei abtineri, Razvan Popa fiind astfel schimbat din functie. In locul lui Popa a fost aleasa Adina Alexandrina Durbaca (PPDD), cu 18 voturi „pentru” si trei „impotriva”, fiind pentru prima data cand Brasovul are un viceprimar femeie.

Foto: rnews.ro

author avatar
Alina Costache
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger